PRAVIDLA PRO PROVOZ STRAVOVACÍCH ZAŘÍZENÍ

Ta zařízení, která mohou mít otevřeno, musí dodržovat následující pravidla.

Mezi hosty musí být odstup alespoň 1,5 metru, s výjimkou zákazníků sedících u jednoho stolu.
U jednoho stolu mohou sedět nejvýše 4 zákazníci, s výjimkou členů domácnosti. Pokud je stůl dostatečně dlouhý, lze u něj usadit více zákazníků tak, že mezi skupinami nejvýše po 4 zákaznících (kromě osob s jedné domácnosti) je rozestup alespoň 1,5 metru.

Hosté jsou povinni nosit ochranný prostředek dýchacích cest takový, který splňuje podmínky MZČR. V případě kontroly ze strany Krajské hygienické stanice nebo Policie ČR musí host prokázat, že splňuje podmínky stanovené vládou ČR pro vstup do stravovacího zařízení.

Informace pro hosty stravovacích zařízení

Restaurace

Prostory restaurace se skládají ze tří oddělených místností. Restaurace s barem, kavárny a salónku.

Nabízíme svým hostům tradiční českou kuchyni a zahraniční speciality. Každý den připravujeme polední jídelní lístek, který si můžete prohlédnout zde, na našich stránkách, pod odkazem Jídelní lístky, nebo si jej můžete nechat zasílat každý den na svou e-mailovou adresu, kterou vyplníte ve formuláři pod odkazem Zasílání novinek. Minutkový jídelní lístek s nabídkou minutkových pokrmů najdete pod odkazem Jídelní lístky. Všechny odkazy se nachází v hlavní nabídce.

Restaurace s barem a tanečním parketem

Restaurace Restaurace 2

Kapacita: 62 míst k sezení

Kavárna

Restaurace kav.

Kapacita: 48 míst k sezení

Salónek

Salonek

Kapacita: 23 míst k sezení

Vhodné prostory pro pořádání společenských akcí
Možnost konání seminářů, školení, předváděcích akcí

Venkovní terasa

Kapacita: 60 míst k sezení

Stylový kamenný bar
Stejný výběr pokrmů jako v naší hotelové restauraci
Míchané nápoje a fresh džusy
Večery s živou hudbou